Vi lägger ut alla lediga jobb på platsbanken. Du ser dem på denna länk. Där kan du också välja att prenumerera på alla lediga jobb hos oss. Du kan också fylla i en intresseanmälan här.

Att arbeta som personlig assistent innebär att arbeta mycket nära en individ med funktionsnedsättning. Det är avgörande att personkemin fungerar mellan dig och den du arbetar hos. Det måste också fungera bra med de anhöriga som delar bostad med den du arbetar hos.

När du söker jobb hos oss handlar det oftast om ett jobb hos en specifik kund. Varje kund har ett team som sköter urvalet vid rekryteringen. De kan vara kunden själv, dennes anhöriga och en samordnare som hör till rekryteringsteamet. Därför är det viktigt att du tar en extra titt på vilken adress ansökan skall skickas till då denna är unik för just det jobbet du söker. Med rätt adress så kan du vara säker på att ansökan hamnar hos rätt rekryteringsteam.

I ansökan länkar vi ofta till en videofilm som beskriver hur vi arbetar. Titta igenom denna och reflektera över den i din ansökan. 

Första steget i rekryteringen är att vi väljer ut en större grupp som får komma på en träff där vi visar ytterligare en film följt av snabbintervjuer på ca 5 min med kundens rekryteringsteam. Utifrån ansökan och dessa intervjuer väljer vi sedan ut ett mindre antal som får komma på en djupintervju och får träffa kunden. När det gäller våra kunder med autism och där vi arbetar inspirerat av son-rise skall du ta på dig oömma kläder till djupintervjun och undvik starka dofter.

Om det händer att du får förhinder att komma på rekryteringsträffen kan du ändå komma med i urvalet genom att spela in en film på max 10 min där du berättar om dig själv, varför du sökt jobbet, varför du passar till jobbet och vad du brinner för i livet. Maila denna film till samma adress som ansökningarna.